SPEULSEBRINKJES december 2019

SPEULSEBRINKJES december 2019

Schoolfruit

We hadden ons dit jaar weer ingeschreven voor gratis EU schoolfruit. We zijn ingeloot!  Twintig weken lang krijgen de leerlingen 3 stuks fruit  per week.  Op woensdag, donderdag en vrijdag hoeven de leerlingen GEEN fruit mee naar school te nemen (het mag natuurlijk wel). We willen gezond eetgedrag graag stimuleren. Jong geleerd is oud gedaan.  Bij gezond eetgedrag hoort, volgens het voedingscentrum 2 stuks fruit  per dag. Dus……………..

 

Rapporten

Deze ontvangen de leerlingen op vrijdag  29 november as.  De verplichte 10 minuten avond is op maandag 2 december en dinsdag 3 december  Deze week krijgt u een invulformulier.

 

Pakjesmiddag

Deze is op vrijdagmiddag 6 december. Alle kinderen worden dan op school verwacht. We trokken lootjes op woensdagmorgen 20 november.

 

Schaatsen

De kinderen van groep 5 tot en met 8 gaan op  dinsdag 10 december (van 10.00 tot 11.00 uur) schaatsen in Ermelo.  Zoals u misschien gelezen heeft, wordt het ‘weitje’ (bij de Dorpskamer) omgebouwd tot schaatsbaan.  U hoort nog van ons.

 

Kerstavond

Deze is op woensdag 18 december in ’t Zaaltje aan de Allee te Staverden. T.z.t ontvangt u een uitnodiging.

 

 

 

Spreuk van de maand:

           

Overal waar een mens is, is een kans voor vriendelijkheid