SPEULSEBRINKJES mei 2018

SPEULSEBRINKJES mei 2018

 

AVG

Vanaf vandaag gaat de wet AVG  (Algemene Verordening  Gegevensbescherming) in.  Gevolg is o.a. dat we geen foto’s meer mogen plaatsen op de website (tenzij met schriftelijk toestemming van ouders). Dit geldt ook voor het verspreiden van leerlingenlijsten. Op dit moment hebben we die toestemming niet, dus zullen de foto’s van de website gehaald worden en mogen wij u geen leerlingenlijst geven.  We gaan zorgvuldig met de gegevens van uw kind om.  Dat was al zo en dat blijft zo.

 

Fotograaf

De schoolfotograaf komt dinsdagmiddag 29 mei.  Hij maakt dit jaar alleen groepsfoto’s.

 

Lang weekend vrij

Vrijdag 15 juni en maandag 18 juni zijn alle kinderen vrij.  We hopen dan te genieten van een lang weekend.

 

Schoolreis

De leerlingen van groep  1 tot en met 8 hebben op 22 juni een schoolreis.  In  week 23 (4 juni) ontvangt u hierover informatie.

 

Kamperen

Dit jaar gaan we weer een nachtje kamperen bij de familie Toes (camping De Bosrand). Bij slecht weer gaat het helaas niet door.  De kinderen worden 28 juni om 18.00 uur op de camping verwacht.  De school gaat donderdag 28 juni om 12.00 uur dicht.   We kamperen tot vrijdagmorgen 29 juni 10.00 uur.   Informatie ontvangt u tzt.

 

Afscheidsavond groep 8

Deze is op dinsdagavond 10 juli.

 

Laatste schooldag

Op 13 juli sluiten we deuren om 12.00 uur. Daarvoor hebben we het pannenkoekenfeest.  Informatie volgt.

 

Spreuk van de maand:

                      

Even stilstaan is vaak een hele vooruitgang

(dus stilstaan is geen achteruitgaan)