SPEULSEBRINKJES oktober 2017

SPEULSEBRINKJES oktober 2017

Nieuwe leerling

Vandaag hebben we een nieuwe leerling mogen inschrijven:  Jaelynn van Dijk (groep 1). Zij woont nu met haar ouders en zusje tijdelijk in Voorthuizen. Ze gaan een huis bouwen aan het Speulderveld (naast opa en oma Schouten). Hartelijk welkom bij ons op school. Een mooie tijd toegewenst.

 

Fietsenkeuring

Alle fietsen zijn goedgekeurd. Wilt u de komende tijd uw kind laten opvallen (bijv. dmv  hesjes)  in het verkeer?  In het belang van uw kind!

 

Schoolontbijt

Ook dit jaar hebben we weer een schoolontbijt nl. op  woensdag 8 november.  Alle kinderen eten dan op school. We verwachten iedereen  om 8.15 uur op school. We gaan dan eten tot ongeveer 9.00 uur.  Daarna hebben we een kleine pauze. Om ongeveer 9.15 beginnen we met de lessen (deze duren tot 12.00 uur).

 

Schoolfruit

We hadden ons dit jaar weer ingeschreven voor gratis EU schoolfruit. We zijn ingeloot!  Twintig weken lang krijgen de leerlingen 3 stuks fruit  per week.  In de week van 13 november beginnen we ermee.  Op woensdag, donderdag en vrijdag hoeven de leerlingen GEEN fruit mee naar school te nemen (het mag natuurlijk wel). We willen gezond eetgedrag graag stimuleren. Jong geleerd is oud gedaan.  Bij gezond eetgedrag hoort, volgens het voedingscentrum 2 stuks fruit  per dag. Dus……………..

Stagiaires

Dit jaar komen de volgende stagiaires op school:  Dianne Dunsbergen (groep 5 t/m 8) en  Nienke Westerbroek (groep 1 t/m 4).  We wensen hen een leerzame en gezellige stageperiode toe.

Rapporten

Deze ontvangen de leerlingen op vrijdag  17 november as.  De verplichte 10 minuten avond is maandag 20 november en dinsdag 21 november.  T.z.t krijgt u een invulformulier.

Pakjesmiddag

Deze is op vrijdagmiddag  1 december. Alle kinderen worden dan op school verwacht. T.z.t.  krijgt u hierover meer informatie.

 

Spreuk van de maand:

           

Vreugde is de grote schoonmaak van het hart